Hoće li nam 13. emisija i 13 pitanje donijeti milijunaša?

Četvrtkom na HRT - HTV1 u 20.05

- Imam neki dobar osjećaj u vašem slučaju. Ne znam zašto - rekao je Tarik kada je u stolac nasuprot njegovu sjeo drugi "najbrži prst" 12. izdanja popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš?", Pavao Banić iz Ivanić-Grada.

I bio je u pravu - natjecatelj čija je trenutačna adresa studentski dom u Zagrebu osvojio je 125.000 kuna uz iskorišten džoker "zovi".

Kako će se Pavap snaći u vrućem stolcu nasuprot Tarika Filipovića ovog četvrtka, kada će s dvama džokerima u "džepu" otvoriti 13. pitanje za 250.000 kuna?

TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ? (u izvorniku: Who Wants to Be a Millionaire? ) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona u kojem natjecatelj odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći, uz pomoć tri džokera, uspješno odgovoriti na 15 pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora. Točnim odgovorom na posljednje, 15. pitanje, osvaja maksimalnu nagradu od milijun kuna.

Već s prvim epizodama povratnički je kviz opravdao očekivanja - gledanost mu je odlična, a šale voditelja Tarika Filipovića i pitanja danima se prepričavaju. Želite li i vi sjesti nasuprot Tarika i iskušati svoje znanje, prijavite za najpopularniji kviz na web stranici https://milijunas.hrt.hr.

U sedam sezona koje su prikazivane od 2002. do 2010. te bilježile rekordnu gledanost – samo je jedna osoba postala "milijunašem", točnije "milijunašicom" – Mira Bičanić koja je 2003. odgovorila točno na svih 15 pitanja! Prema mišljenju tvrtke Celador, tadašnja hrvatska verzija HRT-ova kviza koju predvodi Tarik Filipović među najboljima je od 120 inačica kviza diljem svijeta.