Treća emisija Audicija u znaku povratnika u The Voice!

Mentorski timovi se popunjaju, a glasovi natjecatelja i njihovi nastupi ne ostavljaju prostora za previše kalkulacija. U treću Audiciju Vanna i Ivan ulaze s po četvoro, Massimo s tri a Gobčev tim broji čak pet natjecatelja.

Treća epizoda u znaku je povratnika u The Voice! Mogući ponovni neuspjeh nije spriječio dvoje kandidata da prožive sve "traume" iz prethodnih sezona te se hrabro suoče s mentorskim odlukama. Njihova želja i posvećenost glazbi bila je jača!

Kolege mentori svjesni tzv. "magičnog magnetizma" Gopca svoju borbu za željene glasove morali su dobro potkrijepiti. Vanna i Massimo otpjevali su i otplesali "Fly me to the moon", Dečak se podsjetio kako je to kad ti netko stane na prste, a Vannu je jedan glas ponukao da prizna kako i pjevači velikih glasovnih kvaliteta mogu učiti od mladih nada.

Pjevačka nadmetanja natjecatelja potaknuli su i mentore da riješe vječitu dilemu: znaju li poperi pjevati rock? Kako zvuči kad Vanna pjeva hit "Guns 'N' Rosesa" ,a Massimo "Papa Was a Rollin’ Stone" provjerite u subotu na HRT 1 u 20:05.

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.

Osam natjecatelja izborilo put u nastavak showa The Voice

Sve informacije o showu pratite i na
voice.hrt.hr, na Facebook i Instagram profilima te You Tube kanalu.