[EKSKLUZIVNO] Druga strana: Intervju s ministrom Marićem

18. prosinca na HRT - HTV 4 u 21:10

Račun podnosi osobno ministar financija (sve što se niste sjetili, usudili ili znali pitati)

Kraj je godine i svi podnose račune. Zbrajaju se dobre i loše odluke te propuštene prilike. Kako i na što je potrošen novac poreznih obveznika?

U Drugoj strani, ekskluzivno za HRT, račun podnosi osobno ministar financija Zdravko Marić. Koliko je godinom za nama zadovoljan glavni čuvar državnog novca?

Pet događaja koji su mu izmamili osmijeh na lice i pet nemilih i propuštenih prilika za koje bi najradije da se nisu dogodile, ali eto, jesu. Kako je moguće da država štedi, a proračun sve više buja? Zašto nije zadovoljan strukturnim reformama, sporošću privatizacije i upravljanjem državnim tvrtkama?

Marić: Fokus treba preusmjeravati na strukturne reforme
Koliko ćemo još platiti za olako izdana državna jamstva privatnim i javnim firmama? Što će biti s plaćama i mirovinama u godini pred nama? Je li štrajk učitelja bio žarište neke nove krize i na što će se u 2020. godini potrošiti vaš novac?

Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.Reprizno izdanje na rasporedu je u 4:10 te u subotu u 14:10 na HTV 4.Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pogledajte koje sve emisije javnoga sadržaja možete pratiti svakodnevno u 21:10 na HRT4.