Tonči Huljić za Valentinovo "izveo" suprugu Vjekoslavu u "5.com s Danielom"

14. veljače na HRT - HTV 1 u 21:55 - zabavni talk show

Daniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugošćuje, prvi put zajedno na jednoj televiziji, "ljude koje spaja i posao i ljubav" – bračni par Vjekoslavu i Tončija Huljića. Ona je jedna od najtraženijih i jedna od 10 najizvođenijih autorica tekstova u nas, pjesnikinja i književnica, a on hitmejker, skladatelj i producent.Tako ćemo u emisiji  doznati kako oni zajedno rade, kako funkcionira njihova dalmatinska obitelj, što znači šifra "šumske jagode", po čemu Vjekoslava pamti jednu svoju virozu i zašto voli ići s Tončijem na izložbe, ali i je li ona Tončijeva "stilistica"...
 

Foto: Renato Branđolica/HRT

S druge strane, doznati ćemo je li Tonči uživao u glazbenoj školi kao dijete i zašto neki misle da je on "Tonči i Vjekoslava Huljić", tko su "sisavci" i je li Vjeslava "žena iz sjene". A Tonči je u glazbenom dijelu emisje izveo i jedan svoj instrumentalni medley, dok je njegovu skladbu "Malo nam za sriću triba" izvela Iva Ajduković.

Redatelj emisije je Vlado Knežević, scenaristica Barbara Zlatar, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.
I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!