Skijaška elita na zagrebačkoj Snježnoj kraljici

Sljeme je spremno za četrnaesto izdanje Snježne kraljice.

U Zagreb je stigla svjetska skijaška elita. Amerikanka Mikaela Schiffrin lovi petu pobjedu na Crvenom spustu, a među skijašima u sjajnoj je formi Norvežanin Henrik Kristoffersen, ali i hrvatski su slalomaši u odličnoj formi, pa možda na svojem laufu pomrse račune favoritima. 
Osmero hrvatskih predstavnika na utrkama Snježne kraljice

Na dan ženske utrke 4. siječnja, u kojoj imamo dvije hrvatske predstavnice Leonu Popović te Idu Štimac, očekuje nas bogat sportski program. Od 12:35 kreće uvodna emisija iz studija u ciljnoj ravnini sljemenske staze.

Snježnu kraljicu otvara Vlhova, Shiffrin starta sedma

U društvu voditelja Mihovila Horvata bit će hrvatske skijaške legende Janica i Ivica Kostelić, Nika Fleiss, Ana Jelušić Black. Stručno ćemo analizirati ovu slalomsku sezonu u kojoj Amerikanka Mikaela Siffrin nastavlja dominirati.

Početak prve vožnje ženskog slaloma na rasporedu 13 sati, komentatori su Daniel Križ te stručni sukomentator Slaviša Weiner, redatelj prijenosa je Ranko Varlaj.

Druga vožnja na rasporedu je 16:15.

Sljeme spremno za Snježnu kraljicu: Zagrebačka utrka je jedinstvena

U studiju nakon slalomskih vožnji s gostima analizirat ćemo nastupe skijašica.

Nakon sljemenske utrke odlazimo na Tomislavov trg gdje će biti izvlačenje muških startnih brojeva od 18 sati. Hrvatsku će predstavljati šestero domaćih slalomaša Filip Zubčić, Istok Rodeš, Matej Vidović, Elias Kolega, Samuel Kolega i Leon Nikić. Studijsku emisiju vodit će Robert Jelečević sa zanimljivim gostima.

Dana 5. siječnja program se ponovno seli na Sljeme. Uvodna emisija prije prve vožnje počinje u 13:50 dok je prva vožnja na rasporedu 14:15., a druga vožnja noćnog slaloma 17:40. dok je uvodna emisija od 17:20. U uvodnoj emisiji stručne analize zanimljivih gostiju Ivice Kostelića te Ane Jelušić Black. Voditelj emisije u studiju Mihovil Horvat, komentatori Robert Jelečević te sukomentator Slaviša Weiner.

Niste li raspoloženi za bodrenje najboljih svjetskih skijaša i skijašica, budite uz Drugi program i gledajte prijenose utrka i izvlačenja startnih brojeva!