The Voice - još je samo osam mjesta slobodno u timovima

Subota na HRT - HTV 1 u 20:05

Posljednja emisija audicija - tko će izboriti svoje mjesto u mentorskim timovima?

Mentorima u subotu neće biti lako. U posljednjoj emisiji audicija The Voicea Hrvatska pred njima je zadatak da popune svoje timove i izaberu glasove s kojima će već sljedeći tjedan kročiti u novu fazu showa – Nokaute.

- Već sam se puno puta okrenuo, već sam pun ko brod, kaže uoči emisije Gobac u čijem je timu preostalo samo dva mjesta i to kako najavljuje za dečke jer djevojaka ima već dovoljno.

Massimu pak nedostaju ženski glasovi, a u timu su mu preostala još samo dva slobodna mjesta. Ivan je uvjeren da ima punu ergelu, kako je rekao, opičenih likova pa u subotu mora pronaći barem dvoje "normalnih" za svoj tim. Vanna, u čujem je timu preostalo samo jedno mjesto, kaže da njoj baš trebaju neki čudni.

- Ti mi reci tko je čudan, a ja ću tebi tko je normalan, poručila je Vanna kolegi Ivanu kojemu je preostalo još čak tri slobodna mjesta.
U Vanninom timu samo je jedno mjesto slobodno!

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se u posljednjoj emisiji audicija mentori boriti za natjecatelje koji će popuniti posljednja slobodna mjesta u timovima. Nakon emisije bit će tako poznata imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi – Nokautima – boriti za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšeg glasa Hrvatske.

Voditelji najpopularnijeg HRT-ova talent showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj je Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete je Marko Foretić.

Sve informacije o showu mogu se pronaći na voice.hrt.hr, na Facebooku i Instagram stranici "The Voice Hrvatska", te You Tube kanalu.