Četvrta sezona mozaične emisije Kod nas doma

Nove priče, nova uzbuđenja u novoj, četvrtoj sezoni mozaične emisije Kod nas doma!

Od 21. rujna na Prvom programu HTV-a u 17:20, svaki radni dan vodimo vas u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, filma, hobija, dizajna, suvremene psihologije. Opuštamo, donosimo dobre vibracije, potičemo na promjenu stila života, učimo i zabavljamo.

Ponedjeljkom donosimo novosti iz svijeta filma, kazališta, dizajna, glazbe. Radimo vaš "make over", spajamo gledatelje i modne dizajnere. Javljamo se s važnih zabavnih i društvenih događaja te sviramo uživo.

Utorkom u kuhinji Morane Zibar i Ksenije Erker svašta se priprema. Uz suze i smijeh, "kuhaju se" recepti ljubavi, prijateljstva i sreće. Seksualna terapeutkinja gledateljima odgovara na "škakljiva" seksualna i partnerska pitanja. Svaki tjedan na Dolcu provjeravamo što veseli, a što ljuti naše kumice s placa.

Srijedom pripremamo prirodnu kozmetiku, učimo o ljekovitim biljkama jer lijepo je sve što je prirodno. Važno je i reciklirati, zato savjetujemo kako starim, odbačenim stvarima udahnuti nov život. Podučavamo vas jezičnoj i financijskoj pismenosti ali i boljem roditeljstvu.

Četvrtkom mijenjamo loše navike za one dobre, mrtva puhala za pustolove, bolest za zdravlje. Ne zapovijedamo ljubimcima, već učimo od njih. Ne tražimo pomoć za sebe, već pomažemo slabijima, različitima i drugačijima. Učimo kako postati bolji ljudi.

Petkom u glazbenom talk-showu doznajemo novosti od naših gostiju a vikend počinjemo izvrsnim svirkama uživo.

Voditelji su Barbara Kolar, Iva Šulentić i Uršula Tolj, redatelji Vesna Luković i Zoran Nikolić, urednici Elizabeta Biočina, Silvana Kolovrat, Lidija Šprajc, Eleonora Korošić Knez i Uršula Tolj, , a urednica projekta Maja Tokić.Novu 4. sezonu u ponedjeljak otvaramo s gostovanjem dive hrvatske glazbene scene Terezom Kesovijom koja je i u 83. godini vitalna i aktivna te u našoj emisiji promovira novi spot kojega upravo mi premijerno prikazujemo.

Poznati kuhar Marin Medak za našim kuhinjskim pultom radi burgere i otkriva gledateljima sve tajne koje dobar burger mora sadržavati. Što možemo gledati u kinima i što je novo u svijetu filma otkriti će nam naš Boško Picula i rubrika Kokice.

Uz ove zanimljive goste gledatelje naravno očekuje i mnoštvo zanimljivih reportaža - koje frizure su u trendu ove jeseni, zatim kako starom komadu odjeće udahnuti novi život itd

Voditeljica je Barbara Kolar, redatelj Zoran Nikolić, a urednica Elizabeta Biočina.
  


Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.