Kuhan i pečen

7. siječnja na HRT - HTV 2 u 20:05

U ovoj emisiji druge sezone showa
kuhaju Dijana i Josipa, Martin i Vanja, a pomažu im Ivan Erak i Igor Gudac.U 2. sezoni Kuhan i pečen upoznajemo 64 kuhara amatera, koji će i dalje za kuhanje imati samo pola sata. Što će kuhati i dalje ne znaju jer sastojke jela donosi traka.

Pomažu im, naravno, slavni hrvatski chefovi. Zvjezdanom kuharskom timu - David Skoko, Christian Misirača, Ivan Erak, Anita Margić i Ivana Bekavac - pridružuje se dvoje novih chefova - Sabina Jalšić i Igor Gudac.

Jela ocjenjuje chef koji je kuhao za U2 i Billa Clintona - Tom Gretić.

Cilj je emisije razriješiti svakodnevnu dilemu onih koji užurbano žive. Što skuhati kad nemamo puno vremena i kako kombinirati namirnice koje već imamo u smočnici i hladnjaku?

Natjecatelji i chefovi pokazat će kako brzo spraviti jednostavna jela sa svježim sastojcima - baš ono što nam treba svaki dan u vlastitoj kuhinji - kad smo ograničeni vremenom i često bez ideje.

Voditeljica je Ana Vučak Veljača, redatelji Ivan Miladinov i Tihomir Žarn, a urednice Andrijana Škorput i Mirna Dvorščak.Emisiju Kuhan i pečen na području Republike Hrvatske možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.