Počinju nokauti, druga faza The Voice Hrvatska!

11. siječnja na HRT - HTV 1 u 20:05


Mentori su okupili svoje timove. Svatko u svom timu ima 10 natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe došlo je vrijeme odluka.

 U svakoj od tri emisija nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto za nastavak, a netko od njih može dobiti i drugu priliku te u finalu nokauta pokušati izboriti svoje mjesto za prolazak dalje. Teške odluke za mentore, teški zadaci za natjecatelje.

Završile audicije: 40 natjecatelja izborilo mjesto u Voiceu


Mentori su se za ovaj prvi nokaut odlučili za jake sastave. Massimov tim predstavljaju tri različite osobnosti: Maria Florencia, izuzetno emotivna Argentinka koja će se predstaviti pjesmom na hrvatskom jeziku, Eric Vidović pjevač koji je upijao svaki savjet mentorskog tima te Vjekoslav Banovčić, nadaren mladić izuzetnog osjećaja za scenu.Gopčev tim u prvom nokautu predstavljaju dvije djevojke, Splićanka Eni Pupić Marijan i Dora Juričić iz Zaprešića te Vinko Ćemeraš, mladić iz Čapljine koji je svojim nastupom na Audiciji okrenuo sva četiri mentorska stolca. Izvedbama u Nokautu ova trojka ugodno je iznenadila svoga mentora koji nije mogao ni zamisliti koliko će mu biti teško donijeti odluku tko nažalost mora napustiti natjecanje.Vanna je za prvi nokaut spojila tri različita glasa, glazbena izričaja i potencijala. Barem je tako mislila dok je natjecatelji njezinog tima nisu razuvjerili neočekivano dobrim izvedbama. Albina Grčić obasjala je pozornicu svojim nastupom, rekla je Vanna, Angelica Zacchigna pokazala je osim pjevačkih i plesačke vještine a najveće iznenađenje mentorici je "priredio" Kristian Marolt koji je pjesmu "Supergirl" otpjevao izuzetno emotivno.Ivan Dečak je u prvu "nokaut trojku" spojio tri mušketira: ponavljača iz prve sezone Karla Vudrića koji je već na Audiciji pokazao da se trogodišnje čekanje da ponovno stane na pozornicu "The Voicea" isplatilo te dvojicu prijatelja: Leona Gospodarića i Jakoba Grubišaka. Tri glasa jedan protiv drugoga, u izvedbama koje će se pamtiti, a Ivan Dečak se prisjetio kako je teško donositi mentorsku odluke u ovom natjecanju.Voditelji najpopularnijeg HRT-ova talent showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj je Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete je Marko Foretić.


Sve informacije o showu mogu se pronaći na
voice.hrt.hr, na Facebooku i Instagram stranici "The Voice Hrvatska", te You Tube kanalu.