5.com s Danielom: Kako su Alka i Matija Vuica "propale" kao predsjednice?

24. srpnja na HRT – HTV 2 u 21:25 (R)

U ovotjednoj epizodi HRT-ova zabavnog talk showa 5.com s Danielom gosti Daniele Trbović su najpoznatije hrvatske showbiz prezimenjakinje Alka i Matija Vuica.

Bila je to idealna prilika da Daniela napokon pokuša razmrsiti (ali opet bezuspješno) čvor o njihovoj rodbinskoj povezanosti. Ali ćemo zato doznati je li Alka bila prvi Matijin model, te kad je Matija postala modna profesionalka.

U setu vrućih i šaljivih pitanja doznati ćemo također je li Matija "preko kreveta" postala pjevačica, te bi li se Alka ponovo upustila u kandidaturu za Predsjednicu, ali i zašto su Matiju opozvali s mjesta predsjednice (razreda). A Matija će nam otkriti i kako u inozemstvu izgovaraju njezino ime, te hoće li i ove godine na Oscare? 


Alka će nam pak otkriti zašto je postala prava "trap" mama i što to znači, kao i što joj je značilo kad je još davne 1984. pisala stihove za veliku Josipu Lisac, te za koga je "krojila" tekstove?

U glazbenom dijelu emisije Alka je uz Geline "prisavske dečke" izvela svoj hit Otkad te nema, a Matija i ona su se nadmetale i u igri pantomime.

Redatelj emisije je Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!