Garaža: Rolin Humes

15. siječnja na HRT - HTV 3 u 22 sata

Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet, okupio se 2011. tijekom blues sessiona u riječkom Tunelu. Njihov glazbeni put prati velik broj nastupa i nagrada na glazbenim natjecanjima i festivalima.

Samostalno objavljen prvi albuma 2013. "Rolin Humes Welcomes You to the Penultimate Supper 6/8" prate pozitivne kritike, i struke i publike, a pjesme s albuma mogle su se čuti i na stranim radijskim postajama. Uspješnu 2014. ispunjava veliki broj koncerata i pobjeda na "6th Croatian Blues Challengeu" u Zagrebu koja ih je, kao predstavnike Hrvatske, vodila u Memphis na "International Blues Challenge".

Uz nastup na IBC-ju sviraju i u nekoliko američkih gradova te nastupaju na Ditty TV. Zatim objavljuju svoj drugi album "Rolin Humes Presents Rolin Blues". Tijekom 2014. i 2015. održali su 120 koncerata diljem Europe i SAD-a. Rolin Humes rade na materijalu za treći album, a 2017. su u Danskoj predstavljali Hrvatsku na "European Blues Challengeu".

Rolin Humes su: Emil Bišćan - bas, Nikola Smiljanić - gitara, Matej Smiljanić - bubanj, autor pjesama Robert James Hudulin - vokal i klavir.

U Garaži su izveli dvije pjesme: Hit face i I don't know what I don't wanna know and I don't go where I don't wanna go.

Voditelj je Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, a urednica emisije iz 2017.  Snježana Nožinić.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.