Sretnik - treća sezona

Od ponedjeljka do četvrtka na HRT - HTV 2 oko 23:40 -  serija (12)

Serija Sretnik iz radionice Stana Leeja vraća se eksplozivnom novom sezonom u kojoj na vidjelo izlaze nove tajne o narukvici, a bivši detektiv Harry Clayton bori se ne samo za život nego i za ugled. Harry se našao izvan zakona, a potjera za njim vodi se na sve strane - čini se da ga je sreća ipak izdala.

U trećoj sezoni Clayton se suočava s nizom zapreka koje zadiru u njegovu intimu, a na kušnju stavljaju njegov integritet i uvjerenja. Uhvatit će se ukoštac sa svojim najmračnijim zlodusima i balansirati na granici zdravog razuma kako bi spasio sebe i svoje bližnje.

Što kada biste mogli upravljati svojom srećom? Je li to nešto najviše što možete nekome darovati? Ili pak njegova najgora noćna mora? Ovaj napet, vizualno dojmljiv triler nastao je prema ideji legendarnog autora stripova Stana Leeja. James Nesbitt, nominiran za nagradu BAFTA, glumi detektiva Harryja Claytona, briljantnog, ali problematičnog policajca i okorjelog kockara, kojemu prijeti gubitak onoga do čega mu je najviše stalo - njegove obitelji... Ovo je priča o sreći, usudu, kockanju, praznovjerju i snošenju posljedica za svoja djela.

U seriji glume James Nesbitt (inspektor Harry Clayton), Sienna Guillory (Eve), Darren Boyd (detektiv Steve Orwell), Stephen Hagan (Rich Clayton), Omid Djalili (Kalim), Leilah De Meza (Daisy Clayton), Amara Karan (narednica Suri Chohan). 
Sadržaj epizoda potražite na rasporedu emitiranja