Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti u drugoj emisiji Nokauta

Subota na HRT - HTV1 u 20:05

Nakon prve runde koja nije bila nimalo lagana ni za mentore ni za natjecatelje, slijedi nastavak nokauta.

Ove subote mentori će morati izabrati po četvoro natjecatelja iz svog tima od kojih najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku. Sve mentorske kombinatorike pokazat će se uzaludnima jer će natjecatelji bili bolji nego na probama. Dobra atmosfera u studiju potaknut će ih da daju sve od sebe, a mentori će se opet naći u problemu.Tim Gobac predstavljaju tri djevojke različitih glazbenih izričaja: Iva Islambegović, studentica solo pjevanja u Grazu, energična Podstranjanka Petra Perišić te gđa Andrea Sentić kojoj su Gobac i Dečak na Audiciji priredili iznenađenje koje će pamtiti cijeli život te Zadranin Maroje Strgačić.


Tim Vanna (foto: Dinko Cepak/HRT)

Vannina četvorka predstavit će se izvedbama hrvatskih pjesama: Istrijan Gianluca Draguzet, još jedna predstavnica Podstrane u The Voiceu Hrvatska Mija Mihanović, Darija Ramljak iz Međugorja te Zagrepčanin Ivan Sever.Isti omjer muških i ženskih glasova predstavio je i tim Ivana Dečaka: Slatinjanin Denis Knežević koji je posljednji ušao u njegov tim, mladić iz Delnica Goran Orešković, te dvije djevojke koje su svojim izvedbama rasplesale sve u studiju: Ružica Čović i Ines Nožica.


Tim Ivan (foto: Dinko Cepak/HRT)Posljednji natjecatelji u drugom nokautu su iz Massimovog tima: dvoje Solinjana Petra Roško i Ivo Kralj, Mostarac Josip Palameta i Roko Bunčić iz Karlovca.Nakon što će mentori uživati u njihovim izvedbama biranje najboljih i rastanak od natjecatelja bit će itekako stresan i emotivan čin za sve mentore.


Tim Massimo (foto: Dinko Cepak/HRT)

Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti - sve vas to očekuje u The Voice Hrvatska ove subote!

Voditelji najpopularnijeg HRT-ova talent showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj je Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete je Marko Foretić.

Sve informacije o showu mogu se pronaći na voice.hrt.hr, na Facebooku i Instagram stranici "The Voice Hrvatska", te You Tube kanalu.