Sedam slavnih hrvatskih kuharica i kuhara u akciji!

Specijalno izdanje emisije „Kuhan i pečen“ u četvrtak u 20:05 na HTV2: „okršaj“ mentorskih chefova i pobjednika prve i druge sezone!

Sedam slavnih hrvatskih kuharica i kuhara, ali ovaj put - na djelu!

Tena Kovačić pobjednica 2. sezone kulinarskog showa!

HRT-ov kulinarski show Kuhan i pečen  ovoga se četvrtka na Drugom programu (HRT-HTV-2) u 20:05 oprašta se od gledatelja posebnim izdanjem emisije, koje bi se moglo nazvati i festivalom hrvatske gastronomije,  ili što kuha crème de la crème gastro scene ili šlagom na Kuhan i pečen torti!

Da, traka će i u ovoj emisiji donositi namirnice. Da, nitko neće znati što će na traci doći. Da, sve mora biti skuhano u samo pola sata. Ali….

U prvoj se rundi kuha predjelo. U drugo glavno jelo, a u trećoj desert...

A tko kuha? Crème de la crème naše gastronomske scene:

Ivana Bekavac i Ivan Erak rade predjelo, David Skoko i Igor Gudac kuhaju glavno jelo (iako će Skoko tvrditi da je jelo od  Gudac zapravo  predjelo). Anita Margić i Sabina Jalšić radit će ono što je najteže profesionalnim kuharima – slastice!

Naravno da to ne bi bilo to bez dvoje prekrasnih kuhara amatera, pobjednika emisije Kuhan i pečen  - Ivana Medića, pobjednika  1. sezone i Tene Kovačić,  pobjednice 2. sezone.  Svatko će zauzeti svoju kuhinju i još jednom dobiti priliku kuhati  s najboljim hrvatskim kuharima.

Tko ocjenjuje jela? Naravno, chef Tom Gretić. Međutim imat će i  pomoćne suce – sjajnu kuharsku momčad Kuhan i pečen! Spačke će tijekom cijele emisije kuhati  Christian Misirača, a da list celera savršeno ide u deserte, doznat ćemo zahvaljujući ljupkoj Ani Vučak Veljači koja vas vodi i kroz ovo posebno izdanje emisije. 

Kuhaju predjelo, glavno jelo i desert! Što im dolazi na traci? Što im dolazi na traci! Plus - stiže im namirnica iznenađenja od kolege sa sjajnim smislom za humor! S njima su oba pobjednika Kuhan i pečen.

Vrhunske delicije, lude kombinacije u ukusnom specijalu Kuhan i pečen. Svakako kušati!

Ivan Medić, pobjednik 1. sezone  showa Kuhan i pečen

Voditeljica je Ana Vučak Veljača, redatelji Ivan Miladinov i Tihomir Žarn, a urednice Andrijana Škorput i Mirna Dvorščak.


Emisiju Kuhan i pečen na području Republike Hrvatske možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.