Garaža: Mangroove

22. siječnja u 22 sata na HRT - HTV3 (R)

Kreativni tandem Mangroove, Željka Veverec i Toni Starešinić, plove domaćom glazbenom scenom već desetak godina. S Mangrooveom su napisali prve pjesme i  odsvirali prve koncerte.

Mangroove ih je odveo na glazbeno putovanje kroz soul, jazz, funk, pop, elektroniku, na putovanje koje i danas traje. Njihovu glazbenu kvalitetu su još u počecima prepoznali i HGU i Društvo Hrvatskih Skladatelja dodijelivši mu 2006. prvu nagradu na glazbenom Talent festivalu. Do sada su snimili su tri albuma, prvijenac Svijet za nas (2009.) i njegov nastavak Put na mjesec (2012.) koji im je osim odličnih kritika osigurao i prvu Porinovsku nominaciju za najbolji album klupske glazbe. Isti su uspjeh ponovio je i treći album Sami. Album je iznjedrio i hit pjesmu Pokušaj kojom su na scenu vratili legendarnog Dadu Topića.

Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje sa nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako trag u njihovim pjesmama ostavili i Tedi Spalato, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Viktor Lipić i mnogi drugi.

U Garaži izvode: Preludij, Sami, Ljubavna i Pokušaj

Mangroove su:
Željka Veverec: vokal & theremini moog synthesizer
Toni Starešinić: klavijature
Tomi Novak: kontrabas

Godina proizvodnje:  2017.