Zagonetni slučajevi dr. Blakea

Od ponedjeljka do četvrtka na HRT - HTV 3 u 18 sati (12)

Dr. Lucien Blake i njegova domaćica i osoba od povjerenja Jean Beazley vratili su se u Ballarat napokon otkrivši međusobne osjećaje. Ali njihov povratak poklopi se s napadom na njima blisku osobu i situacijom opasnom po život koja će ih oboje potresti do srži. I dok se pokušavaju oporaviti od toga, Blakea šokira iznenadna pojava tajnovite osobe iz života kojeg se jedva sjeća.

Blake se baca na posao policijskog liječnika. Lawsonova tvrdoglava nećakinja Rose stiže u Ballarat spremna uznemiriti duhove. A Luciena i Jean udaljit će okolnosti koje nisu mogli predvidjeti. Kao i uvijek, bit će ubojstava i prijevara, lukavština i špijunaže.

Tijelo u prtljažniku auta, smrt na igralištu za golf. Prvi povijesni turistički park u Australiji. Stara vatrogasna postaja koja čuva strašnu tajnu. Automobilski reli koji juri u Ballarat i ubojstvo tijekom jedinstvene pomrčine Sunca. To je posao koji ne može obaviti nitko drugi osim dr. Blakea. Ali hoće li moći riješiti cijeli niz zagonetki boreći se s demonima iz svoje prošlosti? Saznajte u 4. sezoni serije čije sadržaje epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U glavnim ulogama su Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Charlie Cousins (Charlie Davis), Cate Wolfe (Mattie O'Brien, Anna McGahan (Rose Anderson) i Belinda McClory (Alice Harvey).