Pogledajte prvu epizodu serije Nestali

Sudeći prema izvrsnoj gledanosti i odličnim komentarima na društvenim mrežama, gledateljima HRT-a svidjela se prva epizoda nove, četverodijelne mini dramske serije Nestali. 

Ako ste propustili početak, seriju možete pogledati na multimedijskoj platformi HRTi.

Na televiziji se prikazuje ponedjeljkom u 21 sat - na Prvom i Trećem programu u formatu prilagođenom slijepim i slabovidnim osobama (audiodeskripcija).

Domaća dramska serija, prema scenariju Joška Lokasa i u režiji Kristijana Milića, u četiri povezane epizode u trajanju od 52 minute donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.Dramska serija "Nestali" o ljudima u doba Domovinskog rataNestali progovaraju o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata. Likovi šestorice glavnih junaka inspirirani su stvarnim osobama koji su umjesto fakulteta odabrali rat. U ratu postali su svjesni važnosti prijateljstva, žrtovanja i ovisnosti o prvome do sebe.Priča je to o ljudima koji nisu kalkulirali kada je trebalo braniti domovinu. U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. U seriji glume i Marinko Prga, Tarik Filipović, Sandra Lončarić, Marija Škaričić, Enis Bešlagić, Enes Vejzović.

I na Facebook profilu serije @Nestali dominiraju pozitivni komentari:Pogledajte videonajavu 2. epizode koju prikazujemo 10. veljače.
Podsjetimo, osim na Prvom programu seriju prikazujemo i na Trećem u formatu prilagođenom slijepim i slabovidnim osobama (audiodeskripcija).