Doris Pinčić Rogoznica od 1. veljače na HRT-u!

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od 1. veljače dobiva novo, veliko voditeljsko pojačanje - Doris Pinčić Rogoznica počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa.

Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisijii Dobro jutro Hrvatska, kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje Dore!

Uza sve to, nakon također vrlo uspješne glumačke karijere - kako u tv serijama tako i u kazalištu - tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi Lutka Mire Gavrana, svestrana Doris uz redovne voditeljske angažmane nastavlja i svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu.

- Vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike, rekla nam je Doris.