Počinje Dvoboj - posljednja emisija u kojoj je sve na mentorima!

Subota, 1. veljače na HRT - HTV 1 u 20:05


Dvadeset četvero najboljih podijeljeno je u dvanaest parova koji će izvesti dvanaest vrhunskih dueta te mentorima prirediti dvanaest teških odluka.

Jedina utjeha mentorima je mogućnost preuzimanja. Nakon što izaberu samo jednog natjecatelja iz para koji će i dalje ostati s njima u natjecanju, ostali mentori mogu preuzeti drugog mladog pjevača koji od tog trenutka postaje član njihovog tima.Premalo mjesta za sve one koji su pokazali toliko kvaliteta, želje za učenjem i radosti što su dio ekipe The Voicea. Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima.

Savršeno su savladali sva pravila pjevanja u duetima te su nam pružili vrhunski glazbeni užitak svjesni da pjevajući zajedno u The Voiceu pjevaju jedan protiv drugoga. Mladi talenti dali su sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u serijalu.I na kraju sve emocije su se pomiješale: oni koji nastavljaju natjecanje bili su najvatreniji u nagovaranju drugih mentora da preuzmu njihove dosadašnje prijatelje iz tima.Radost zbog prolaska, tuga zbog rastanka, mentori na mukama što moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima, publika na nogama, dobra energija, jednom riječju čudesna atmosfera koje su stvorili dobra glazba i talentirani mladi ljudi.

Foto: Dario Njavro/HRT

Nakon što su u audicijskim nastupima izborili bitku za najljepši glas Hrvatske i u nokautima pridobili mentore poznata je lista natjecatelja po timovima koji će nastupiti u Dvobojima: 

Tim Vanna: Albina Grčić, Kristijan Marolt , Mija Mihanović, Darija Ramljak, Filip Rudan i Ivan Sever
Tim Ivan: Bernarda Bobovečki, Ružica Čović, Jakob Grubišak, Goran Orešković, Karlo Vudrić i  Karla Ana Sabljak
Tim Massimo: Vjekoslav Banovčić , Maria Florencia Celani, Bruna Levar, Josip Palameta, Petra Roško i Adriana Vidović
Tim Gobac: Aleksandar Bajić , Vinko Ćemeraš, Dora Juričić, Tea Lovreković, Petra Perišić i Maroje Strgačić

Njih samo šesnaestoro pjevat će u prvoj emisiji uživo, a oni ostali koji nisu prošli bit će svim srcem uz svoje prijatelje. Ne zaboravite da od sljedeće subote i vi svojim glasovima odlučujete tko nastavlja natjecanje.

Budite uz Prvi program u subotu, gledajte Dvoboj, i bodrite ove mlade ljude.
Voditelji najpopularnijeg HRT-ova talent showa su Iva Šulentić Ivan Vukušić, redatelj je Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete je Marko Foretić.

Sve informacije o showu mogu se pronaći na voice.hrt.hr, na Facebooku Instagram stranici "The Voice Hrvatska", te You Tube kanalu.