Druga strana: Svjetsko rukometno prvenstvo 2025.

29. siječnja na HRT - HTV 4 u 21:10 - gospodarska emisija

Druga strana, gospodarska emisija Četvrtog programa HRT-a, alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

                                                                                   * * * 

Svjetsko rukometno prvenstvo 2025. (veliki poslovni pothvat hrvatskog rukometa)

Sport je jedna od najvećih globalnih industrija zabave. Profitabilni, uhodani biznis koji ne poznaje granice. Slavom i medaljom ovjenčani hrvatski rukometaši žele iskoristiti momentum i imaju veliki poslovni plan.

Europsko prvenstvo je gotovo. Srebrna medalja je u džepu. No, kauboji idu dalje. Predsjednik HRS-a najavio je zanimljivu suradnju s Norveškom i Danskom. Već sljedeći mjesec Hrvatska bi trebala saznati hoće li biti domaćin Svjetskog rukometnog prvenstva 2025.

Kolika je cijena, isplativost i medijska vrijednost slave? Kako iskoristiti sportske uspjehe za promociju i brendiranje Hrvatske? Tko dobiva, a tko gubi ako ne iskoristimo priliku?

Treba li Dubrovniku nova velika sportska "arena"? Tko ubire "vrhnje" od medijskih prava i sponzora? Zašto su nacionalni savezi isključeni iz podjele medijskog plijena te koliko će nas to sve skupa koštati?

Na sva ova pitanja odgovara predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza,  Tomislav Grahovac.

Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.Reprizno izdanje emisije na rasporedu je u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pogledajte koje sve emisije javnoga sadržaja možete pratiti svakodnevno u 21:10 na HRT4.