5.com s Danielom: Koliko su Sandra Perković i Šajeta imali iz tjelesnog?

U ovotjednoj epizodi HRT-ova zabavnog talk showa 5.com s Danielom, u petak 31. siječnja u 22:40 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) gosti Daniele Trbović su naša proslavljena bacačica diska i najbolja europska sportašica svih vremana u svojoj disciplini, ali i već osam godina za redom i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, te kantautor, glazbenik i predvodnik "ča vala" te kolumnist Dražen Turina Šajeta.

Tako smo u razgovoru s Danielom doznali što su Sandra i Šajeta po kineskom horoskopu te koliko su imali iz tjelesnog. Sandra nam je otkrila i kako su je sve slavili i kako se nosi s pritiskom, kako se motivira i koji joj je "plišanac" važan za pobjedu, ali i tko je njezina "ženska ekipa".


Od Šajete smo pak doznali kad je postao "Šajeta", u kakvim je sve prostorima nastupao i zašto "pokriva" mjesta koja počinju s "gornji", "donji", "Sveti" i "Sveta", koje memorabilije skuplja i zašto ga zovu "mrtvozornikom za ploče". A u glazbenom dijelu emisije Šajeta je otpjevao dvije pjesme, "Moji koraki" i "Evergreen".

Redatelj emisije je Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!