Jeste li posluženi?

12. veljače na HRT – HTV 3 u 15 sati

Osoblje je u karanteni u podrumu robne kuće Grace Brothers nakon što g. Humphries oboli od neke čudne tropske bolesti. Žena satnika Peacocka počinje raditi kao nova tajnica g. Rumbolda. Je li na pomolu nova ljubavna veza? G. Humphries postaje urednik novog časopisa za osoblje. Budući da im prijeti ili smanjenje plaće ili odlazak na rad na odjelu rasprodaje, osoblje kreće u štrajk prosvjedujući na krovu zgrade.


Je li moguće da je g. Humphries davno izgubljeni sin starog g. Gracea i njegov zakoniti nasljednik? Gđica Brahms postaje zaštitno lice interne televizije robne kuće Grace Brothers, ali uz neočekivane posljedice. Gđa Slocombe želi pretvoriti svoje fantazije o g. Humphriesu u stvarnost.

U 1. epizodi osme sezone humoristične serije mladi g. Grace odlazi u mirovinu, ali će i dalje povremeno raditi u trgovini pa na njegovo mjesto dolazi njegov brat, stari g. Grace. G. Humphries se zarazi tropskom bolešću, što znači da osoblje mora u karantenu.

U seriji glume John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Harold Bennett (g. Grace), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold), Mike Berry (Bert Spooner).

Autori i scenaristi su Jeremy Lloyd i David Croft.