5.com s Danielom: Vori i Indira se "natjecali" u spominjanju svojih bračnih partnera

Daniela Trbović ovaj je tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugostila sportskog direktora hrvatske rukomentne reprezentacije, osvajača devet velikih medalja i priznanja, te dugogodišnjeg reprezentativca Igora Vorija i Indiru Levak, tj. "Indiru Forzu", koja nakon dugogodišnje pjevačke karijere u grupi sada uspješno plovi solo-vodama. 


Fotografije: Renato Branđolica/HRT

Tako ćemo u emisiji koja je na rasporedu u petak, 7. veljače u 22:15 na Prvom programu (HRT-HTV1) doznati gdje je sve živio i radio Vori i po čemu pamti te zemlje i gradove, voli li trčati i koji mu je najzanimljiviji dio treninga, kao i trebamo li Igora zvati kad nam nešto treba popraviti u kući. 


Također smo doznali i je li Indirina izvedba pjesme Na krilima pobjede zaslužna za plasman reprezentacije 2018. godine, tko joj je darovao klarinet i živi li u "otvorenom braku", a na kraju smo pokušali izbrojiti jesu li u emisiji više puta spomenuli imena svojih bračnih partnera, Olje Vori i Miroslava Levaka.

Uza to, Indira je s Gelinim "prisavskim dječacima" izvela i dvije pjesme, Prvi se pamti i Dođi, a počastila nas je i jednim izvornim slavonskim bećarcem – na klarinetu!

Redatelj emisije je Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!