Zašto vam se svidjela i druga epizoda Nestalih

I druga epizoda serije Nestali popraćena je pozitivnim komentarima gledatelja na društvenim mrežama. Ako niste pogledali drugi nstavak napete serije, to možete učiniti na multimedijskoj usluzi HRTi.Posebno nas je nasmijao Tarik Filipović u ulozi svodnika u svijetlom odijelu, koji vozi ukradenu limuzinu, i šestorici junaka za koje pretpostavlja da su srpski vojnici, nudi usluge djevojaka gotovo svih nacionalnosti.

Uz dijaloge o odnosima Srba i Hrvata, te nogometnom rivalstvu Dinama i Hajdujka, saznajemo i teoriju zavjere o nepostajanju The Beatlesa, jer je Paul McCartney zapravo mrtav, što se vidi i po naslovnici kultnog albuma "Abbey Road".Epizoda završava u minskom polju u Bosni, gdje se iz šume pojavljuje nepozvani gost... U ponedjeljak na Prvom u 21 sat ne propustite treći nastavak serije snimljene prema scenariju Joška Lokasa i u režiji Kristijana Milića

U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. U seriji glume i Sandra Lončarić, Marinko Prga, Tarik Filipović, Marija Škaričić, Nikša Butijer, Enis Bešlagić, Enes Vejzović, Mladen Čutura, Mirela Brekalo, Rada Mrkšić, Roko Sikavica, Anja Matković, Sementa Rajhard, Jasmin Mekić, Mijo Kevo.
Pogledajte prvu epizodu serije Nestali
Direktor fotografije je Mirko Pivčević, montažer Veljko Segarić, scenograf Damir Gabelica, kostimografkinja Vedrana Rapić, slikarica maske Ana Bulajić Črček, skladatelji Andrija MilićIvan Milić, VFX supervizor Kristijan Mršić, dizajner zvuka Ivan Zelić, producenti Vedran Kasap, Domagoj Jović i Joško Lokas, a urednica Zinka Kiseljak.Produkcija: Clinica studio za HRT

Osim na Prvom programu seriju prikazujemo ponedjeljkom u 21 sat i na Trećem u formatu prilagođenom slijepim i slabovidnim osobama (audiodeskripcija).Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.