Muza Kobeja Bryanta

23. veljače na HRT – HTV 2 u 20:05

U počast tragično preminulom košarkaškom velikanu Kobeju Bryantu prikazujemo dokumentarni film o njegovom privatnom životu.


Dokumentarac govori o veličanstvenoj košarkaškoj karijeri Kobeja Bryanta. Gotovo dva desetljeća bio je vrhunski košarkaš, šesnaesterostruki All-Star i osvajač pet naslova prvaka. Doznat ćemo što ga je u teškim trenucima pokretalo i motiviralo da nastavi.

Saznat ćemo što se krije iza statistike, detalje o karijeri, mentorstvu, saveznicima i suparnicima koji su oblikovali njegovu igru u NBA ligi. Godine 2014., dok se očekivao dugo priželjkivani povratak legendarnog igrača L. A. Lakersa, snimljen je ovaj dokumentarni film o životu, nadahnućima i izazovima s kojima se suočavao jedan od najkompleksnijih profesionalnih sportaša.

U tim ključnim i teškim trenucima Kobe je nastojao zaokružiti svoju karijeru, bio je motiviran da bude najbolji, no već je počeo razmišljati o životu poslije igranja košarke. Doznat ćemo o uspjesima i izazovima koji su utjecali na Bryantov profesionalni život, ali i neke mnogima nepoznate detalje o njegovoj karijeri.

Film je snimljen u Los Angelesu, a režirao ga je Gotham Chopra. Izvršni producenti su Kobe Bryant i Gotham Chopra.