Finale The voice hrvatske pršti glazbenim poslasticama!

Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš - kome će pripasti naslov ovogodišnjeg pobjednika The Voicea Hrvatska!?

Albini, djevojci iz Splita koja je još na Audiciji oduševila izvedbom pjesme En Cambio no, Bernardi koja je izvedbom Jolene Dolly Parton oduševila gledatelje, Filipu, kojeg je njegova mentorica proglasila već sada spremnim za svjetsku pozornicu ili Vinku, mladiću iz Čapljine koji svakom izvedbom potvrđuje da je ljepota njegova glasa u iskrenosti izvedbe?

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a završna emisija ove subote bit će njihov vrhunac. Prvom izvedbom  će nas podsjetiti kako je sve počelo – pjevat će će pjesmu s Audicije. Tako ćemo vidjeti koliko su napredovali u radu s mentorima.

Prvi nastupa Filip s pjesmom „Someone You Loved“  (Lewis Capaldi), potom Albina s  „En Cambio No“ (Laura Pausini), slijedi Bernarda s „Hurt“  (Johnny Cash) te Vinko sa „Pyro“ (Kings of Leon).

Vi odlučujete tko je najbolji glas Hrvatske!


Nakon ove četiri izvedbi otvaramo telefone za vaše glasove! Podržite svoje favorite i pozivima i smsovima sudjelujte i u nagradnoj igri:


FILIP RUDAN                          065 77 00 15       sms 60054  VOICE15
ALBINA GRČIĆ                        065 77 00 07      sms  60054  VOICE07
BERNARDA BOBOVEČKI          065 77 00 02     sms 60054  VOICE02
VINKO ĆEMERAŠ                    065 77 00 12      sms 60054    VOICE12


Slijede izvedbe finalista sa svojim  mentoroma. Prvo će Filip i Vanna pjevati „Loš trenutak“ (Vanna), potom će Albina i Massimo pjevati „ Suze nam stale na put (Massimo), slijede Bernarda i Ivan s pjesmom „Nama se nikud ne žuri“  (Vatra) te Vinko i Gobac s izvedbom „Pinokija“ (Psihomodo Pop).


Finalisti će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja The Voicea Hrvatska oprostiti sljedećim skladbama: Filip: „All I Ask“ (Adele), Albina „Korake ti znam“ (Maya Sar), Bernarda: „Only Love Can Hurt Like This“ (Paloma Faith) te na koncu Vinkov „Pelin i med“ (Dino Dvornik).


I na kraju zbroj vaših glasova odlučit će tko je pobjednik treće sezone!

Ne propustite izabrati najbolju ili najboljeg, ne propustite svojim pozivima reći tko je najljepši glas Hrvatske 2020. godine!  Ako do sada niste bili sigurni što radte večeras, ove će vas glazbene poslastice, nadamo se, dovesti pred HTV1, HRA2, stream na webu i HRTi od 20:05.


Sve informacije o showu mogu se pronaći na voice.hrt.hr, Facebooku, Instagramu te You Tube kanalu.