Druga strana: Koliko karijera stane u jedan život?

19. veljače na HRT - HTV 4 u 21:10 - gospodarska emisija

Druga strana, gospodarska emisija Četvrtog programa HRT-a, alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

                                                                                   * * * 

                                                               
Treba li imati čvrstu viziju i plan u životu? Ili živjeti trenutak, slijediti vlastiti instinkt i strast prema poslu kojim se bavite?


Naš ovotjedni gost jedan je od projektanata Arene u Zagrebu, projekt je dobio i nagradu za zgradu godine na World Architectural Festivalu u Barceloni 2010. No, u 40. godini ostavio je arhitekturu, i bacio se u novi poslovni pothvat. Vratio se glazbi, osvojio pet Porina i ponovno iz temelja stvorio vlastiti brend.

Koliko puta promijeniti karijeru? Naš je gost u mladosti (istovremeno) bio juniorski prvak u taekwondou, pripremao se za Olimpijske igre u Barceloni 1992. i svirao u bendovima. Radio je scenografiju u jarunskom klubu Aquarius, razvijao kreativnost i skupljao ideje koje će kasnije realizirati na televiziji, gdje danas radi kao scenograf.

Oduvijek spaja naizgled različite profesije kako bi u konačnici izgradio sebe. Tri profesije, jedan čovjek. Nenad Borgudan i njegov band i brand po kojem ga pamtite, Detour.Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.

Reprizno izdanje emisije na rasporedu je u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pogledajte koje sve emisije javnoga sadržaja možete pratiti svakodnevno u 21:10 na HTV 4.