5.com s Danielom: Dalibor Matanić i Ivanka Mazurkijević

28. kolovoza na HRT - HTV 2 u 21 sat

Repriziramo emisiju zabavnog talk-showa 5.com s Danielom u kojoj je Daniela Trbović ugostila našeg nagrađivanog redatelja igranih filmova, serija i kazališnih predstava Dalibora Matanića, te pjevačicu, skladateljicu, glumicu i voditeljicu - ili kako je to Daniela najavila "ženu 4 u 1" - Ivanku Mazurkijević. 

Ono što povezuje to dvoje iznimno zabavnih i originalnih gostiju je Rijeka, u kojoj je Matanić radio promotivni film za EPK i režirao "Operu industriale", te upravo tamo smjestio radnju svojih "Novina", a Ivanka se tamo i doselila, pa je postala "prava Riječanka" - a oboje su odrasli i živjeli u Velikoj Gorici, odakle su i krenuli u "veliki svijet".

Tako smo od Dalibora doznali kako je njegov moto za vrijeme snimanja filmova - "što veselije iza kamere, to ozbiljnije ispred kamere", je li za snimanja filma "Zora" u Italiji išlo sve "glatko", zašto misli da je "fashion victim", te jesu li i njemu i Ivanki mame zaslužne za njihove modne odabire.

Od Ivanke smo pak doznali da je sudjelovala u "baršunastoj revoluciji", kako je došla do Roberta Redforda, voli li motovunske partyje i kako je dobila "po tamburi".

Stoga i ne čudi da su upravo njih dvoje napravili pravi "show" na snimanju kod Daniele, uz obilje smijeha i veselja koji su kulminirali u igri pantomime.

Potom je Ivanka otpjevala "Teška slova" s albuma "Kišni razdraganci", te svoj veliki hit "Jadranska sol" s grupom Stampedo.

Redatelj emisije je Vlado Knežević, scenaristica Barbara Zlatar, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.


Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!