The Voice i HRT i ovog vikenda najgledaniji

Završna emisija HRT-ovog showa The Voice Hrvatska bila je uvjerljivo najgledaniji sadržaj na svim televizijama prošle subote kojeg je gledalo 712.387 ljudi pokazuju podaci tvrtke AGB Nielsen.

Vinko je pobjednik trećeg izdanja showa The Voice!

O visokom zanimanju za finale The Voicea govori i podatak o udjelu u gledanosti (SHR) ove emisije koji je iznosio 32,2%, odnosno gotovo trećina svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima.

Vinko Ćemeraš nakon pobjede: Iznutra gorim!

Osim The Voicea, visoku gledanost u subotu imale su i druge emisije javnog medijskog servisa i to središnji Dnevnik kojeg je gledalo 497.001 ljudi, kao i Tema dana i Lijepom našom. Ukupni udio u gledanosti svih HRT-ovih kanala toga dana bio je najveći te je iznosio 30 posto.

Osim subote, HRT je također bio najgledaniji i u nedjelju kada je udio u gledanosti za sve kanale iznosio 29 posto, a najgledanije HRT-ove emisije toga dana bile su Dnevnik u podne sa 492.326 gledatelja, Plodovi zemlje sa 451.859 gledatelja kao i More i Nedjeljom u dva.

Već od slijedećeg tjedna, 2. ožujka, gledatelje HRT-a u udarnom terminu od 21 sat na Prvom programu očekuje novi vrhunski premijerni domaći dramski  sadržaj, odnosno treća sezona serije Novine u trajanju od deset epizoda.
Treća sezona serije Novine od 2. ožujka na Prvom