Herbie: punom brzinom – komedija

21. travnja na HRT – HTV 2 u 21 sat

Obitelj Peyton oduvijek je opsjednuta brzinama i automobilskim utrkama. Ipak, nakon što je preživjela opasnu nesreću, karijera i život mlade Maggie Peyton  razvijaju se u drugom smjeru, pa ona upravo završava fakultet. Nakon što Maggie diplomira, njezin tata Ray na jednom joj otpadu kupi skromni dar Volkswagen bubu. Maggie ubrzo otkrije da buba nije običan automobil već stroj s dušom i čudesnim moćima, koji je u utrci teško pobijediti...


Davne 1968. snimljen je nezaboravni obiteljski klasik "Love Bug", uzbudljiva priča o čudesnom Volkswagenu bubi. Originalni film doživio je nekoliko nastavaka i televizijsku seriju, a 2005. godine i suvremenu inačicu. U njoj neodoljivi automobil vozi jedna od tada najvećih tinejdžerskih zvijezda, vrckasta Lindsay Lohan.

Novi 'Herbie' izvrsno je prošao na kinoblagajnama i vrijedi ga preporučiti gledateljima svih generacija. Simpatičnoj Lindsay Lohan društvo su glumci poput nekadašnjeg Batmana Michaela Keatona i slavnoga Mata Dillona.

U američkoj komediji (HERBIE: FULLY LOADED, 2005.) glume i Breckin Meyer, Justin Long, Cheryl Hines, Jimmi Simpson.

Scenaristi su Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Alfred Gough i Miles Millar (prema karakterima Gordona Buforda), a redateljica Angela Robinson.