Dean Kotiga i Zdenka Kovačiček u "5.com s Danielom"

"Lovac" Dean Kotiga i karizmatična "žena za sva vremena" Zdenka Kovačiček u  „5.com s Danielom" otkrili koji su instrument nekoć svirali.

Daniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu "5.com s Danielom" u petak, 28. veljače u 21:25 na Prvom programu (HRT-HTV1) ugošćuje glasovitog "lovca" iz HRT-ove "Potjere", eksperta za kvizove i novopečenog influensera Deana Kotigu, te "ženu za sva vremena", našu sjajnu i neponovljivu rock, jazz i blues pjevačku divu Zdenku Kovačiček.
 
Tako je Zdenka, dan uoči Dore, govorila o svojim uzbuđenjima pred nastup na Dori 2020., o novom životu svojih starih pjesama i intrigantnim naslovima, koga je vozila na nastupe i slično, koju riječ čečenskog jezika pamti, te hoće li u svojoj autobiografiji opisati njujoršku epizodu svoje kćeri... U emisiji ćemo ekskluzivno otkriti i identitet jednog od natjecatelja showa "Zvijezde pjevaju" (Deana Kotige), kojemu smo tako omogućili da se "zagrije" za show – dok mu je Zdenka velikodnušno davala poduku o jazz improvizaciji – a Dean će nam pak otkriti koja je emisija zaslužna za njegovo poznavanje slova i čitanje, je li modno osviješten i koji su instrument i Zdenka i on svirali...

Uza sve to, Zdenka nas je počastila i dvjema svojim vrhunskim live-izvedbama: glasovite "Frke" i "Kad zatvoriš oči". 


Redatelj emisije je Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!