Puls o uvođenju 5G mreže

5. ožujka na HRT – HTV 1 u 21 sat

U Pulsu:
Hrvatska se priprema za uvođenje 5G mreže. Političari ponosno najavljuju da ćemo biti među prvim europskim zemljama koje su to učinile. No s entuzijazmom u svijetu raste i broj onih koji se pitaju kako će nova tehnologija utjecati na naše zdravlje i okoliš. Argumente obiju strana poslušali smo i mi.


Mnoge je šokirala snimka nedavnog događaja u Imotskom i izazvala lavinu osuda. Organizatori karnevalske povorke odlučili su spaliti lutku istospolnog para s djetetom. Do kada ćemo okretati glavu i dopuštati ugnjetavanje manjina?

Uživate li u pulsu grada i mogućnostima koje nudi ili vam je dosta betona, gužve i jurnjave? Ako ste u ovoj drugoj skupini, onda je priča o ekološkoj gradnji baš za vas. Naši su junaci, svaki na svoj način, pronašli rješenje za ponešto drukčiji krov nad glavom.

Na radionicama kreativnog pisanja potiče sve koji se žele okušati u književnim vodama. Njezin uspješni roman Hotel Zagorje zaživio je na kazališnim daskama. Književnicu Ivanu Bodrožić vodi moto da se ponekad moramo odvažno otisnuti u izazove, jer nam izazovi život čine zanimljivijim i dužim.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

Urednica i voditeljica emisije je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.