Druga strana: Nikad nije gotovo i ne treba stati

4. ožujka na HRT - HTV 4 u 21:10 - gospodarska emisija

Druga strana, gospodarska emisija Četvrtog programa HRT-a, alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

                                                                                   * * * 


Jedni traže stalan i siguran posao, redovitu plaću i život bez velikog stresa, drugi žele izazov, rizik i hoće nešto svoje. Današnjeg gosta gotovo nikad ne doživljavate kao menadžera nego kao zabavljača, glumca i scenskog umjetnika. Ali Rene Bitorajac je i scenarist, redatelj, producent i prije svega poduzetnik.Uz redovitu školu pohađao je i glazbenu, svirao trubu, glumio u Dramskom studiju ZKM-a. Bavio se karateom, trenirao nogomet i završio školu jahanja. Nije želio upisati Akademiju dramske umjetnosti, ali ono što je htio nije mogao, pa je pristao na ono po čemu ga pamtimo. Glumio je u najgledanijem hrvatskom filmu "Kako je počeo rat na mom otoku", najgledanijem slovenskom filmu "Kajmak i marmelada", potom u Oscarom nagrađenom filmu "Ničija zemlja" te tridesetak kazališnih predstava.

 
U "Drugoj strani" čut ćemo njegovu poduzetničku priču o tome kako je izgradio vlastito kazalište "Luda kuća" te kakav je menadžer i poslovni čovjek Rene Bitorajac.

Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.


Reprizno izdanje emisije na rasporedu je u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pogledajte koje sve emisije javnoga sadržaja možete pratiti svakodnevno u 21:10 na HRT4.