5.com s Danielom: Dubrovčani Tereza Kesovija i Frano Mašković

Petkom na HRT1 u 21:45, zabavni talk show

U ovotjednoj emisiji „5.com s Danielom“ briljiralo dvoje Dubrovčana – Tereza Kesovija i Frano Mašković  

U ovotjednoj emisiji „5.com s Danielom“, koja je rasporedu u petak, 13. ožujka u 21:44 na Prvom programu HTV-a, Daniela Trbović ugošćuje legendu hrvatske zabavne glazbe Terezu Kesoviju, prema kojoj kao da je krojena krilatica „svjetsko, a naše“, te glumac ZKM-a, prvi „osmi povjerenik“ i prvi Hamlet Dubrovčanin Frano Mašković.

Tom prigodom Tereza je podijelila  svoje zadovoljstvo suradnjom s Letom 3, a Frano je govorio o svom Hamletu na Dubrovačkim ljetnim igrama i je li umirao od straha kad ga je glumio pred ljudima koji ga znaju cijeli život. Tereza nam je otkrila ima li u svojem bogatom opusu i punk fazu, a govorila je i svojoj filmskoj i nogometnoj karijeri. A referirala se i na pitanje jesu li Omar Sharif i Charlie Chaplin bili visoki muškarci...
Dio emisije posvetili su i stočarstvu i ratarstvu, pa nam je tim povodom Frano otkrio i kako se snašao kao alfa-mužjak u stadu ovaca, te tko pomno prati sve njegove glumačke izvedbe. A Tereza nas je počastila i sa svoje dvije, već tradicionalno vrhunske izvedbe, pa je uz bend Ante Gele otpjevala uživo svoju legendarnu „Moja posljednja  i prva ljubavi“, te „Ostavi me tu“.

Scenaristica: Barbara Zlatar
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović