5.com s Danielom: Dubrovčani Tereza Kesovija i Frano Mašković

18. rujna na HRT – HTV 2 u 21 sat

Ponovno prikazujemo emisiju 
5.com s Danielom u kojoj je Daniela Trbović ugostila legendu hrvatske zabavne glazbe Terezu Kesoviju, prema kojoj kao da je krojena krilatica "svjetsko, a naše", te glumac ZKM-a, prvi "osmi povjerenik" i prvi Hamlet Dubrovčanin Frano Mašković. 

Tom prigodom Tereza je podijelila svoje zadovoljstvo suradnjom s Letom 3, a Frano je govorio o svom Hamletu na Dubrovačkim ljetnim igrama i je li umirao od straha kad ga je glumio pred ljudima koji ga znaju cijeli život. Tereza nam je otkrila ima li u svojem bogatom opusu i punk fazu, a govorila je i svojoj filmskoj i nogometnoj karijeri. A referirala se i na pitanje jesu li Omar Sharif i Charlie Chaplin bili visoki muškarci...Dio emisije posvetili su i stočarstvu i ratarstvu, pa nam je tim povodom Frano otkrio i kako se snašao kao alfa-mužjak u stadu ovaca, te tko pomno prati sve njegove glumačke izvedbe. A Tereza nas je počastila i sa svoje dvije, već tradicionalno vrhunske izvedbe, pa je uz bend Ante Gele otpjevala uživo svoju legendarnu Moja posljednja i prva ljubavi, te Ostavi me tu.

Scenaristica emisije je Barbara Zlatar, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.

Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.