Divlja zemlja - kraj telenovele

Četvrtak na HRT - HTV 1 u 12:25 (12)


Stigli smo do posljednje, 70. epizode meksičke telenovele Divlja zemlja.

Amparo kaže Isabel da je Sergio mrtav njezinom krivnjom. Isabel kaže Mariji da je Alba zlostavlja i da ne razumije kako to može trpjeti. Maria joj prizna da je Alba njezina kći. Isabel odluči zauvijek otići od Otera. Alba kaže Rodolfu da će ostaviti bolnicu u njegovim rukama jer ona odlazi sa kćeri i Blasom.

 Rodolfo joj kaže da i Maria zaslužuje svoje mjesto jer je njezina majka. Elisa kaže Danielu da je Isabel otišla jer joj je Olga rekla da je s njime u vezi. Daniel sazna da je Anibal svjedočio Carolininoj smrti te ga napadne. Anibal kaže da se kaje i da će sve priznati. Arturo kaže Amparo da je samo nju volio.

 Narkotrgovci zapale Carlosa živog. Amador, Iker i Claudio su dobili dugogodišnje robije. Amparo kaže Isabel da joj je dugo trebalo da shvati da je posebna žena i Danielova sreća...


U seriji EN TIERRAS SALVAJES glume Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga), Jessica Decote (Elisa), Martha Julia (Alba), Jonnathan Kuri (Iker), Lucas Bernabé (Andrés), Salvador Pineda (Amador), Daniela Álvarez (Regina), Luis Xavier (Rodolfo), Fabián Robles (Víctor), Jackie Sauza (Teresa), Claudia Echeverry (Carmen), David Palacio (Padre Blas), Maricruz Nájera (Rosa).

Autori su Ramón Campos i Gema R. Neira.