Druga strana

18. ožujka na HRT - HTV 4 u 21:10 - gospodarska emisija

Druga strana, gospodarska emisija Četvrtog programa HRT-a, alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

                                                                                   * * * 

Što smo trebali, a zbog korone nismo vidjeli u Barceloni?

Svjetski kongres o pokretnim telekomunikacijama u Barceloni je otkazan. Prvi put u 33 godine. Razlog: koronavirus. I to baš u trenutku kad je cijeli svijet očekivao prezentaciju novih tehnoloških čuda koja će nas uvesti u tehnološku revoluciju.

Što smo trebali, a nismo vidjeli u Barceloni, pogledajte u Drugoj strani HTV-a, večeras u 21:10.

Mobile World Congress, najveći sajam mobilne industrije na svijetu koji okuplja sve koji nešto znače ili žele biti prepoznati u mobilnoj industriji: proizvođače, pružatelje usluga i razvojne inženjere mobilnih tehnologija otkazan je zbog koronavirusa.

Jesmo li trebali vidjeti superiornost kineske tehnologije u razvoju 5G-a? Ili je ta, navodna "superiornost", samo dio geopolitičke propagandne kampanje? Što je od svega toga istina, a što laž i gdje su Europa i Hrvatska u globalnom telekomunikacijskom ratu, odgovara Tomislav Makar, glavni direktor za tehniku A1 Hrvatska.Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.

Reprizno izdanje emisije na rasporedu je u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pogledajte koje sve emisije javnoga sadržaja možete pratiti svakodnevno u 21:10 na HTV 4.