U A strani gostuju četiri "mušketira"

Nakon prošlotjedne "ženske" emisije A strane, u kojoj su gostovale četiri dame i jedinstvene pjevačice,  ove subote, 28. ožujka u 20:05 na Prvom programu (HRT-HTV1) na redu su – "dečki"!

U toj "muškoj" emisiji voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić postavljaju pitanje: "Sjećate li se zbog čega su nas osvojili? Zbog stihova, glazbe, glasa, stasa ili zbog njih samih"...

Oni su Vlado Kalember koji je karijeru započeo u popularnom bendu Srebrna krila te potom nastavio solo vodama, te Saša Lošić Loša, frontmen Plavog orkestra, grupe koja je slovila kao jedan od "fenomena osamdesetih", ali i skladatelj pop i etno glazbe kao i glazbe za kazališne predstave, dokumentarne te igrane filmove.

U goste nam dolazi i čovjek koji je s kultnim sastavom Lačni Franz napisao najljepše stranice u povijesti slovenske glazbe; popularni pjevač, autor i skladatelj iz Ljubljane Zoran Predin te Drago Diklić, jazz glazbenik, kantautor zabavne glazbe, kralj zagrebačkih šansona i hrvatskih evergreena, dobitnik mnogih nagrada i priznanja, među ostalim i Diskografske nagrade Porin Classic za životno djelo.

Bez obzira nazvali ih mi šarmerima, zavodnicima, oni su nas već davno osvojili – glazbom.

I zato su upravo oni gosti ovotjedne A strane, u kojoj nam otkrivaju svoje "tajne uspjeha" kod obožavateljica i ponovo nas zavode najljepšim domaćim pjesmama.

Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim na Prvom programu gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.Sve pojedinosti i zanimljivosti glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a, možete pronaći na Facebook stranici te na YouTube kanalu.