Na Drugom obogaćen program laganijim sadržajima

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 23. ožujka na svom će Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20:05 sati početi s prikazivanjem svih triju sezona izvrsne domaće dramske serije Crno-bijeli svijet, kako bi svojim gledateljima u doba krize Covida-19 ponudila laganije i vedrije sadržaje, te ih time ujedno i motivirala da ostanu kod kuće.

Crno-bijeli svijet
tako će se prikazivati u ritmu od ponedjeljka do četvrtka, te ćemo kroz 36 epizoda ponovno vidjeti sve one, našim gledateljima omiljene  likove i doživljaje iz 80-ih godina, koji su osvojili generacije gledatelja, a emitiranje će trajati devet tjedana.


Crno-bijeli svijet

Serija je tijekom godina i kroz tri sezone emitiranja osvojila srca mnogih gledatelja, a ujedno ima i visoku ocjenu od 8,4 na Internet Movie Database (IMDb), najvećoj bazi podataka o filmu na internetu, koja sadrži podatake o filmovima, filmskim glumcima, redateljima, scenaristima, producentima, ali i o televizijskim voditeljima, serijama i emisijama.Na usluzi HRTi možete pogledati sve sezone popularne serije Crno-bijeli svijet.

Također, HRT će prilagoditi program i termine emitiranja i drugih, pojedinih sadržaja, te će se tako igrana serija Neustrašiva srijedom prebaciti  u popodnevni termin istoga dana u 18:15 sati.


Neustrašiva

Izvrstan britanski show Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar četvrtkom prebacuje se u popodnevni termin istog dana u 18:15.


Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar

Za više smijeha i bolje raspoloženje tijekom boravka kod kuće pobrinut će se humoristična serija Ludnica u Clevelandu, koju ćemo od ponedjeljka do petka emitirati u 15 sati. Priča prati tri najbolje prijateljice koje su slučajno završile u Clevelandu i tamo počele svoje živote graditi ispočetka. Tijekom sezone odlaze na izlet u Los Angeles, susreću se s nekim starim ljubavima, a očekuju ih i nove veze...


Ludnica u Clevelandu

U popodnevni raspored Prvog programa, umjesto emisije Dobar dan, Hrvatska, za sve kojima nedostaju putovanja uvršteni su zanimljivi strani putopisi. Kamera vrhunskih dokumentarista prvo će vas odvesti na upoznavanje alpskih ledenjaka, a potom na istraživanje podvodnog svijeta i krajolika diljem planete.


Austrija, snaga vode: Snaga ledenjaka

Sav spomenuti sadržaj na području RH može pratiti i preko usluge HRTi u čijem će se Programskom vodiču nalaziti još 72 sata nakon emitiranja.

O svim dodatnim promjenama u programu Hrvatske radiotelevizije izvještavat ćemo vas promptno i pravovremeno.