Ludnica u Clevelandu

Od ponedjeljak do petka na HRT - HTV 2 u 15 sati

Prije nekoliko godina trima najboljim prijateljicama iz Los Angelesa - Melanie Moretti, Joy Scroggs i Victoriji Chase - život se zauvijek promijenio kad je njihov avion kojim su trebale letjeti za Pariz prisilno sletio u Cleveland. Nakon što su otkrile da se u Clevelandu živi bolje, odlučile su ondje i ostati. Počele su graditi živote ispočetka i unajmile su kuću s kojom su dobile i prgavu kućepaziteljicu Elku Ostrovsky.


Ludnica u Clevelandu u šestoj sezoni počinje velikom odlukom s kojom se suočava Joy koja je primila tri bračne ponude. U međuvremenu nova vijećnica gradske skupštine Elka uživa u prednostima svoje funkcije, Victoria se domišlja kako do nove velike uloge, a Melanie vodi prepirke sa svojim radijskim suvoditeljem.

Prijateljice odlaze na izlet u Los Angeles, slave Božić u Clevelandu, susreću se s nekim starim ljubavima, a očekuju ih i nove veze...

U humorističnoj seriji glume Valerie Bertinelli (Melanie), Jane Leeves (Joy), Wendie Malick (Victoria), Betty White (Elka). Autorica je Suzanne Martin.

Sadržaja epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.