U A strani Ksenija Erker, Vanna, Goran Karan i Boris Novković

4. travnja na HRT – HTV 1 u 20:05

U ovoj emisiji popularnog HRT-ova showa A strana gostuju dvije dame i dva gentelmana: Ksenija Erker, Vanna, Goran Karan i Boris Novković.

Zašto neke pjesme uvijek želimo slušati iznova? Ne znamo! Zato smo u goste pozvali glazbenike čiji su život obilježili hitovi: Kseniju Erker, Vannu, Gorana Karana i Borisa Novkovića. Kako je to kad ti prva pjesma postane hit i obilježi cijeli glazbeni put? Večerašnji gosti A strane na svoj prvi hit nisu dugo čekali: Ksenija Erker imala je samo 19 godina kad je otpjevala baladu Povedi me, ali što je to prema Borisu Novkoviću koji je prvu pjesmu napisao za Srebrna krila sa samo 14 godina. Pjesma nije baš postala hit, ali samo nekoliko godina kasnije Tamara ga je lansirala u zvijezde!

A tek Vannin uspjeh koja je otpjevavši Tek je dvanaest sati poharala sve domaće top ljestvice? Ili balada Gorana Karana Priznaj mi koja je oduševila brojne slušatelje, iako se radilo o hitu malo poznatog heavy metal benda Big blue!

Naši gosti sjetit će se svojih prvih nastupa, ali i bez imalo ustručavanja pričati i o svojim neuspjesima. Objasnit će nam zašto su još uvijek čvrsto povezani sa svojim prvim glazbenim ljubavima, dok će Ivan Vukušić i Duško Ćurlić pokušati doznati tajnu formulu glazbenog hita.

Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim u subotu na Prvom programu gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. U HRTi videoteci možete pronaći i emitirana izdanja.Sve pojedinosti i zanimljivosti glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a, možete pronaći na Facebook stranici te na YouTube kanalu.