Šašavi ljubimci

3. travnja na HRT – HTV 2 u 11:05

Kućni ljubimci: simpatični, talentirani i uzorni natjecatelji... većinu vremena!


Zabavna dokumentarna serija originalnog naslova PLAY YOUR PETS RIGHT u kojoj se ljubimci natječu u duhovitim igrama koje testiraju njihovu brzinu, okretnost, vrijeme reakcije i usredotočenost. Svaka epizoda podjednako je ispunjena napetošću i zabavom dok svjedočimo različitim izazovima koji su stavljeni ne samo pred mačke i pse nego i pred zečeve, kameleone i zamorce, a za sve njih navijaju njihovi ponosni vlasnici.

Koji će to krzneni prijatelj u izravnim dvobojima stići do cilja, izvući se iz labirinta ili prvi polizati svoj tanjur?! U "Superljubimcu", rubrici svake epizode. oduševit će vas iznimno talentirani ljubimci - poput alpake koja preskače prepone ili psa koji na glavi može izbalansirati gotovo sve! Uz to, u svakoj epizodi prikazujemo i pregled najsmješnijih isječaka s interneta, kao što su "Neuspjesi kućnih ljubimaca" ili "Muzikalne životinje"!

U 1. epizodi doznajte mogu li psi Oscar i Bentley izbjeći mnoštvo ometanja i iskušenja. Mačka Sydney mogla bi postati "superljubimac" zbog svog umijeća odmotavanja toaletnog papira, a brata i sestru, zamorce Rockyja i Nutkin, čeka dvoboj u brzinskom jedenju špinata. Naposljetku, mogu li tri dlakava lovačka psa postati prva supergrupa superljubimaca?