Goldbergovi - neprilagođena obitelj u 80-ima

Radnim danom na HRT – HTV 2 u 15:05

Humoristična serija za sve uzraste Goldbergovi prikazuje bučnu, toplu i pomalo neprilagođenu obitelj u 80-ima. Pripovjedač nam govori o svojem životu s nametljivom majkom, razdražljivim ocem, buntovnom starijom sestrom, nemirnim starijim bratom i djedom zavodnikom.


Goldbergovi, obožavatelji videorekordera, glazbenih kompilacija i elastana, vraćaju se u novoj sezoni! Najmlađi sin Adam (Sean Giambrone), štreber opsjednut filmovima, i dalje se pokušava nositi sa životom školarca te dokumentira urnebesne i neugodne ispade svoje slikovite obitelji. Majka Beverly (Wendi McLendon-Covey) u elementu je kad se petlja u tuđe živote, nalazi ljudima partnere i zasljepljuje sve oko sebe, dok tata Murray (Jeff Garlin) odgaja djecu iz udobnog naslonjača na kojem sjedi samo u gaćama.

Najstarije dijete Erica (Hayley Orrantia) napokon će se odvojiti od obitelji i otići na fakultet. Barry (Troy Gentile), srednje dijete, obuzet je osjećajima, kao i pisanjem domišljatih stihova te suosjeća s prijateljem Geoffom Schwartzom (Sam Lerner) kad njihove starije djevojke odu studirati. Najstariji je član obitelji omiljeni djed Al Solomon (George Segal), razuzdani član klana, besramni zavodnik koji uživa u trenucima s unucima gotovo jednako kao i u tjednim masažama. I u ovoj sezoni djeca će se morati odupirati zagrljajima i pusicama dok pokušavaju odrastati u obitelji Goldberg.

Sadržaj epizoda 4. sezone pronađite na rasporedu emitiranja.