Vruće ljeto uz hit serije, filmove i dokumentarce na HTV-u!

Početak lipnja znači da se nakon stresnog proljeća bliži ljeto, pa su i naši programi zablistali ležernijim tonom. Pogledajte što smo sve pripremili za zabavu i opuštanje u dugim, vrućim ljetnim danima.

Od ponedjeljka do srijede u 20:05 na Prvome programu HTV-a (HRT - HTV1) moći ćete uživati u mnoštvu pomno odabranih dokumentarnih filmova vrhunske produkcije - Velike svjetske rijeke, Dinastije, Najveće svjetske planine, Divlja priroda Baltičkog mora, Divlji dupini, Zemlja iz svemira, Medvjedići i ja, Unutrašnjost Australije, Planine - život iznad oblaka, Velike mačke, Veliki koraljni greben s Davidom Attenboroughom, Noć na Zemlji Afrika, Rođeni buntovnici, Prirodni Meksiko, Planet prirodnih čuda - otkrijte nova mjesta, probudite znatiželju i nesputanost, istražite i doživite s nama jer svijet u kojem živimo neprestano nas oduševljava! I zato volimo dokumentarne filmove!Petkom u 20:05 na Drugom istražite Arabiju s Levisonom Woodom. Subotom u 21:45 naučite preživjeti u divljini s Hazenom Audelom.

Od domaćih dokumentarnih serijala izdvajamo Hrana kao lijek, Zeleni krvotok Hrvatske, te priču o utjecajnim Hrvatima u Čileu.Od ponedjeljka do petka na Prvome programu HTV-a (HRT - HTV 1) uživajte u serijama koje ste voljeli i pozorno pratili - svaki radni dan gledajte hit serije Preljub, Milijarde, Rivijera.Ovoga ljeta na Drugom programu HTV-a (HRT - HTV2) od utorka do četvrtka u 20:05 moći ćete premijerno uživati u seriji Ljeto raketa, pratiti nove nastavke odličnih serija Raskid i Obitelj Durrell, te uživati u sagi o obitelji Bligh u Mjestu koje zovem dom.

Od 5. lipnja na Drugom u 22 sata pratite premijeru treće sezone napete policijske serije Nijanse plave.
Za duge i vruće ljetne dane Drugi program od ponedjeljka do četvrtka donosi i sjajne filmske naslove, s odličnim glumcima. Odabrali smo za svakog ponešto!