Preljub - 5. sezona

Od ponedjeljka do petka na HRT - HTV 1 u večernjem terminu

Premijerno prikazujemo peteusezone američke serije Preljub.


Peta, ujedno i posljednja sezona Preljuba prati događaje što su uslijedili nakon jezovitog završetka prethodne sezone, kao i protagoniste koji se sada suočavaju s posljedicama svojih postupaka, svjesni da se moraju razračunati s prošlosti kako bi mogli promijeniti budućnost.

Helen (Maura Tierney) se upušta u ekstatičnu ljubavnu vezu s karizmatičnom filmskom zvijezdom (Claes Bang) koji joj nudi sve što joj je nedostajalo. To međutim znači da Noah (Dominic West) mora prijeći preko svog ponosa i ljubomore kako bi uskočio i pobrinuo se za obitelj u Heleninoj odsutnosti.

I upravo u trenutku kad se čini da se sve primirilo, slučajni susret s nekim iz prošlosti pokrene domino-efekt događaja koji će ih oboje baciti na koljena.

Ova nagrađivana serija bavi se emocionalnim i psihološkim posljedicama preljuba koji je razorio dva braka te zločinom koji je otuđene ponovno zbližio.

Osim za Zlatni globus nominiranog Dominica Westa te dobitnica Zlatnoga globusa Maure Tierney i Sanae Lathan, u posljednjoj sezoni serije stalnoj glumačkoj postavi pridružuje se još jedna dobitnica Zlatnoga globusa za ulogu u seriji Okus krvi, oskarovka Anna Paquin.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.