Premijera: 3. sezona serije Nijanse plave

Petak, 5. lipnja na HRT - HTV 2 u večernjem terminu (12)
     
Donosimo treću sezone američke kriminalističke dramske serije Nijanse plave (Shades of blue)  u deset nastavaka.

Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna koji predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta).

Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena. No još je progoni užas koji je proživjela u šumi u rukama Stahla i progone je vizije odmetnutog FBI-evog agenta.

Wozniak se upušta u osvetu. Tim odlazi na lokaciju ponoćnog masakra, za koji se pokaže da ima duboko korijenje u nedodirljivom i korumpiranom Obavještajnom odjelu Njujorške policije, koji vodi kapetan Ramsey. Ramseyjev poručnik Cole sprijateljuje se s Harlee. Podudaraju se u apsolutnoj odanosti svojim mentorima, koja je sad u raskoraku s njihovom željom da utru vlastiti moralni put. Wozniak i tim balansiraju između pravde i štićenja zle sile unutar Njujorške policije, što Harlee vodi prema životnoj prekretnici.

U 1. epizodi Harlee i Wozniak još se nose s posljedicama izbjegavanja smrti za dlaku i otkrivaju užasno mjesto zločina puno tajni.

Uz Jennifer Lopez i Raya Liottu u seriji glume Warren Kole, Dayo Okeniyi, Drea de Matteo, Hampton Fluker, Vincent Laresca , Sarah Jeffery , Gino Anthony Pesi.

Odabrala:  Martina Rajšek