U A strani o receptu uspješnih pjevačkih karijera

20. lipnja na HRT – HTV 1 u 20:05 (R)

Što je recept za duge i uspješne pjevačke karijere? Hitovi, publika, ono nešto što svatko donosi na scenu, sreća ili upornost?


Tri velike pjevačke dive Tereza Kesovija, Doris Dragović i Vanna, uz pomoć njihovih muških kolega Stjepana Đimija Stanića i Jacquesa Houdeka, osvrnuli su se na sve ono što su dali ali i dobili od glazbe!

Što su im značili festivali, je li splitska publika Terezi dala ono najvrednije, kako je velikane splitskog festivala doživljavala Doris, koliko je teško ili lako uspjeti, zašto si manje kritičan na svojim počecima, koliko znači pomoć kolega, samo su neka pitanja na koja su naši gosti odgovarali Dušku i Ivanu. Uz podršku koju su dale mladim pjevačima zvijezde su svojim izvedbama zadivile i njih i publiku u studiju.

Redatelj je Ivan Miladinov, majstor rasvjete Marko Foretić, a scenograf  Dragutin Broz.
Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim na Prvom programu, Facebooku @BstranaHRT i YouTube kanalu HRT-a, gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

U HRTi videoteci možete pronaći i emitirana izdanja.