Glazba i grad 2020.: Massimo i Jazz orkestar HRT-a

HRT-ov veliki open-air projekt Sunčana strana Prisavlja nova je ljetna pozornica u gradu!
Treći je dan manifestacije Glazba i grad koja se održava na travnjaku s južne strane zgrade HRT-a. Večeras će Jazz orkestar HRT-a, pod ravnanjem svojega umjetničkog voditelja Mirona Hausera, udružiti snage s Massimom kako bi izveli svevremenske uspješnice iz repertoara Franka Sinatre.

Prijenos koncerta pratite od 20:45 na Drugom programu Hrvatskoga radija, a snimku prikazujemo na Drugom programu HTV-a s početkom u 23:25.

Riječ je o programu koji je 2010. ovjekovječen i na nosaču zvuka Massimo Sings Sinatra na kojem su zabilježene pjesme poput My Way, I' ve Got You Under My Skin, New York New York, Fly Me to the Moon...

Posvetu glasovitom the Voiceu Massimo će začiniti pjesmama iz svojega repertoara: Zar više nema nas, Benzina, Iz jednog pogleda..., i to u svježim aranžmanima za big band.

Bit će to pravi glazbeni vremeplov kojim ćemo zaploviti vođeni Massimovim interpretacijama najpoznatijih hitova legendarnog Sinatre.

Redatelj prijenosa je Siniša Bulajić, a urednica Melanija Pović Jagarinec.
Radijski prijenos poslušajte i preko multimedijske usluge HRTi, a snimku, osim na HTV2, na području RH također možete pogledati na spomenutoj platformi.