Urnebesna 2. sezona Knjazovih "Najvećih svjetskih fešti"

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u ponedjeljak 13. srpnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 21 sat prikazuje dokumentarnu seriju "Najveće svjetske fešte" Roberta Knjaza.

Od festivala "fudbalerki" u Australiji i svjetskog prvenstva u bradama i brkovima u Belgiji, preko irskog Dana sv. Patrika, preskakanja beba i ljudskih tornjeva u Španjolskoj, do nošenja žena u Finskoj - zahvaljujući Knjazovu originalnom istraživačkom i reporterskom nosu, upoznajemo ljude, tradiciju i kulturu različitih zemalja.Prva epizoda vodi nas u Australiju. Klokani, koale, slavna operna kuća u Sydneyju... Ništa od toga ne predstavlja Australiju bolje od - fudbalerke. Bili smo tamo na jedinom svjetskom festivalu fudbalerki i svjedočili novoj mladosti ove hit-frizure koju su nekoć nosili i svjetski velikani poput Mela Gibsona ili Roberta Knjaza.
U ovoj smo dlakavoj epizodi posjetili i svjetsko prvenstvo u bradama i brkovima u Belgiji. 400 natjecatelja iz 26 zemalja natjecalo se u 18 urnebesnih kategorija. Ako nemate pogonofobiju, tj. strah od brada, gledajte prvu epizodu Najvećih svjetskih fešti. Brade i fudbe, divne li sudbe!

Najveće svjetske fešte možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a serija je dostupna i u videoteci spomenute platforme.