Psihomodo Pop na Sunčanoj strani Prisavlja!

29. srpnja na HTV3 i Radio Sljemenu u 22:25

Psihomodo Pop je jedan od naših najboljih i najdugovječnijih rock'n'roll bendova koji je na glazbenoj sceni gotovo četiri desetljeća. Glazbeni izričaj gradili su na čvrstim post punk rock temeljima, a žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi, po njihovom uzorima Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom, njihov su najprirodniji habitat.


Epidemiološke mjere za publiku Sunčane strane Prisavlja

Upravo na koncertima popularnih Psihića, publika može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock'n'roll nije samo glazba nego i stil života, a Gobac se svaki put iznova potvrđuje kao jedan od ponajboljih frontmena na domaćoj sceni i šire.

Velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati 2018. obilježili su 30 godina od izlaska prvijenca "Godina zmaja" i 35 godina glazbenog stvaralaštva i pokazali nam da i nakon toliko godina vladaju pozornicom kao i na svojim počecima. Njihov 11. studijski album "Digitalno nebo" ove je godine ovjenčan nagradom Porin za Najbolji album rock-glazbe, a spot za istoimeni singl, u režiji Ratka Jovanova Gonza osvojio je Porin za Najbolji videobroj.

Nedavno predstavljena "Banana" šesti singl s aktualnog albuma zabavna je rock-poslastica idealna za ljeto pred nama za koju se Gobac nada kako "neće bit totalna banana", a o pjesmi kaže: - Novi singl grupe Psihomodo Pop s aktualnog albuma Digitalno nebo zove se "Banana". To je u principu surferska pjesma napravljena na pankerski način. Jedna lijepa, brza i zabavna pjesma o friškom voću.

Sunčana strana Prisavlja: Sarajevo, Mon amour!

Neupitno je kako od Psihmoda možemo i dalje očekivati velike stvari, a kako je u nedavnom intervjuu Dado izjavio: - U ovim godinama sve više shvaćaš da ak imaš zdravlje, onda je najmanji problem nekaj stvoriti, svirati, putovati. Ja se nadam da će nas poslužit sreća da još dugo vremena sviramo rokenrol.

Pa, i mi se nadamo.

Psihomodo Pop na Sunčanoj strani Prisavlja!

Link za elektronsku najavu dolaska na koncert -https://forms.gle/awJotMay5wqE9gHi6.

Redatelj je Siniša Bulajić, a urednica Snježana Nožinić.

Koncert pratite i preko multimedijske platforme HRTi.

Prijave za sljedeće koncerte Sunčane strane Prisavlja