Dobra borba – rasplet 2. sezone

Od 7. do 9. kolovoza na HRT – HTV 2 u večernjem terminu (12)

U drugoj sezoni The Good Fight svijet je podivljao, a broj ubojstava u Chicagu raste. Usred sveopćega kaosa Diane, Lucca, Maia i ostatak odvjetničkog ureda postanu meta napada nakon što klijent drugog ureda ubije svog odvjetnika jer mu je preskupo naplatio usluge.

Poslije još jednog ubojstva u istom stilu u uredu postanu sumnjičavi prema svojim klijentima. Diane u međuvremenu vodi bitku s novom partnericom u uredu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald), Maia očvrsne nakon što zbog roditeljskog skandala završi na suđenju, a Luccu životni put ponovno dovede do Colina.

U seriji glume Christine Baranski (Diane Lockhart), Rose Leslie (Maia Rindell), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Sarah Steele (Marissa Gold) i drugi. Producenti su Robert i Michelle King.

U 10. epizodi koja je na rasporedu u petak u 23:45 u Reddicku, Bosemanu i Lockhart vlada kaos nakon napada skupine "Smrt odvjetnicima" na partnera u njihovoj tvrtki. Šef čikaške policije uznemiri tvrtku kad se okomi na njihove javnosti dobro poznate klijente Lemonda Bishopa i Colina Sweeneyja. Usred kaosa Colin se prisjeti što uistinu osjeća prema Lucci. Gostujuće uloge imaju Alan Alda, Mike Colter, Wallace Shawn, Katrina Lenk i Dylan Baker.

U tvrtki se vode žustre rasprave jer Liz i Maia zastupaju poznatog fotografa Rona Williamsa koji tuži ženu koja je na internetskoj stranici objavila detalje njihova odnosa. Jay nastavlja s istragom mogućih sumnjivaca u napadu na Adriana, a Diane primi iznenađujuću vijest od svoje knjigovotkinje. Sadržaj je to 11. epizode koju prikazujemo u subotu s početkom u 23:20, a u kojoj gostuju Becky Ann Baker, Anthony Rapp i Gary Cole.

U 12. epizodi Jaya uhite zbog lažne optužbe dok na sud vozi Maiju i svjedoka u slučaju Naftali Amade, zaručnice Colina Sweeneyja. Tvrtka pohita u pomoć Jayu, ali shvate da je u tužbu uključena Imigracijska služba koja možda ima skrivene namjere. Gostuju Jane Alexander, Katrina Lenk i Nikki M. James. Epizodu prikazujemo u nedjelju u 22:50.